Тендерска постапка за КОНЗЕРВАЦИЈА И РЕСТАВРАЦИЈА НА ЦРКВА „Свети Власие“, археолошки локалитет ИСАР-Штип

06.02.2020

Тендерска постапка за КОНЗЕРВАЦИЈА И РЕСТАВРАЦИЈА НА ЦРКВА „Свети Власие“, археолошки локалитет ИСАР-Штип

Референтен број: CBC006.2.21.107 / 02


Центарот за развој на Источен плански регион започнува тендерска постапка за КОНЗЕРВАЦИЈА И РЕСТАВРАЦИЈА НА ЦРКВА „Свети Власие“, археолошки локалитет ИСАР-Штип, Република Северна Македонија со Реф. № CBC006.2.21.107 / 02. Тендерската постапка е во рамките на спроведувањето на проектот „Културен мост низ вековите“ - CBC006.2.21.107 со финансиска помош од Интеррег - ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија 2014 - 2020. Тендерската документација е достапна за преглед во Центарот за развој на Источен плански регион, ул. Ванчо Прке 119, втор кат, 2000 Штип и е објавена на следните веб-страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/ ;   www.eastregion.mk ; https://e-nabavki.gov.mk ;

http://www.bjn.gov.mk/

 

Крајниот рок за доставување на понудите е 06.04.2020, 10:00 час.(локално време).

 

Можни дополнителни информации или појаснувања ќе се објавуваат на следниве веб страни:

http://www.ipa-cbc-007.eu/www.eastregion.mk

 

Тендерската документација е достапна ТУКА

 

Договорниот орган е орган надлежен за појаснување во врска со тендерската постапка.

Facebook icon
Twitter icon